Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneen kehitämistutkimus
Emerenini;Emerenini Annika, Annika; Järvinen, Noora (2016)
Emerenini;Emerenini Annika, Annika
Järvinen, Noora
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
2016
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2016121420350
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2016121420350
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteena on kehittää Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneen yrityspalveluita tutkimalla yritysasiakkaiden tarpeita ja saada palvelut vastaamaan niitä paremmin. Tutki-muksen tavoitteena on saada enemmän yritysasiakkaita keväälle ja syksylle sekä kasvattaa liikevaihtoa. Kehittämistutkimus on ensimmäinen osa kolmiosaista tuotekehitysprosessia.
Tutkimustuloksien johtopäätöksenä Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneelle annettiin työkaluja ja kehitysehdotuksia tutkimusongelman ratkaisemiseksi. Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneen yrittäjille jää vastuulleen kehitysprosessin eteenpäinvieminen tai mahdollisesti seuraava opinnäytetyön tekijä voi valita aiheekseen tuotekehitysprosessin jatkamisen.
Tutkimustuloksien johtopäätöksenä Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneelle annettiin työkaluja ja kehitysehdotuksia tutkimusongelman ratkaisemiseksi. Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneen yrittäjille jää vastuulleen kehitysprosessin eteenpäinvieminen tai mahdollisesti seuraava opinnäytetyön tekijä voi valita aiheekseen tuotekehitysprosessin jatkamisen.