Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys työkirja
Ahonen-Coly, Susanna; Vitikka, Mika (2023)
Lataukset:
Ahonen-Coly, Susanna
Vitikka, Mika
Laurea-ammattikorkeakoulu
2023
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-799-679-2
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-799-679-2
Tiivistelmä
Ruoka-ala on ala, jota tarvitaan aina, tarvitsemmehan ruokaa elääksemme. Ruoka-alalla on potentiaalia ja tarvetta uusille yrityksille. Myös alan yrittäjien eläköitymisen takia tarvitaan uusia jatkajia.
Tämä työkirja on tehty aiheeseen johdattavaksi oppaaksi ruoka-alan yrittäjäksi aikovalle tai alasta kiinnostuneelle, sekä taholle, joka suunnittelee tai toteuttaa koulutusta aiheesta. Työkirjan sisältö on suunniteltu yhdessä alan lehtoreiden sekä alan kehittämishankkeiden toimijoiden kanssa ja se antaa tekijöidensä kokemusten näköisen kuvan siitä, mitä aiheita kannattaa ottaa huomioon suunnitellessaalan yritystä kotimaisille markkinoille.
Työkirja on tehty osana Vastuullinen uusimaalainen ruoka -hanketta. Kaksivuotista hanketta (11/2021–3/2023) rahoitti Euroopan maaseudun kehittämisrahasto ja sen myöntäjänä toimi Uudenmaan ELY-keskus.
Tämä työkirja on tehty aiheeseen johdattavaksi oppaaksi ruoka-alan yrittäjäksi aikovalle tai alasta kiinnostuneelle, sekä taholle, joka suunnittelee tai toteuttaa koulutusta aiheesta. Työkirjan sisältö on suunniteltu yhdessä alan lehtoreiden sekä alan kehittämishankkeiden toimijoiden kanssa ja se antaa tekijöidensä kokemusten näköisen kuvan siitä, mitä aiheita kannattaa ottaa huomioon suunnitellessaalan yritystä kotimaisille markkinoille.
Työkirja on tehty osana Vastuullinen uusimaalainen ruoka -hanketta. Kaksivuotista hanketta (11/2021–3/2023) rahoitti Euroopan maaseudun kehittämisrahasto ja sen myöntäjänä toimi Uudenmaan ELY-keskus.