National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Aistikoulutuksen vaikutus alakouluikäisten haju- ja makuhavaintoihin sekä ruokaa koskeviin arvioihin
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00253598400
about
aistinvarainen arviointi
aistit
elintarvikkeet
haju
havainnot
koulutus
lapset (ikäryhmät)
maku (aineen ominaisuudet)
ominaisuudet
ruoka
author
Rantanen, Reetta
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Aistikoulutuksen vaikutus alakouluikäisten haju- ja makuhavaintoihin sekä ruokaa koskeviin arvioihin
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
2006 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Aistikoulutuksen vaikutus alakouluikäisten haju- ja makuhavaintoihin sekä ruokaa koskeviin arvioihin
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00253598400
datePublished
2006
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
838776
propertyID:
FI-MELINDA
value:
002535984
propertyID:
skl
value:
f20062151
isPartOf
Elintarvikekemia ja teknologia -sarja
Fennica
name
Aistikoulutuksen vaikutus alakouluikäisten haju- ja makuhavaintoihin sekä ruokaa koskeviin arvioihin
numberOfPages
138 lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD