National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Rasvan vaikutus aromin vapautumiseen mansikkajäätelöstä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00218203800
about
aistinvarainen arviointi
aromi
jäätelö
rasvat
author
Linna, Mika
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Rasvan vaikutus aromin vapautumiseen mansikkajäätelöstä
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
2001 : Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos
View this in Finna
Rasvan vaikutus aromin vapautumiseen mansikkajäätelöstä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00218203800
datePublished
2001
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
692610
propertyID:
FI-MELINDA
value:
002182038
propertyID:
skl
value:
f20010465
isPartOf
EKT-sarja / Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos
Fennica
name
Rasvan vaikutus aromin vapautumiseen mansikkajäätelöstä
numberOfPages
128, [1] lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos
publisher
Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD