National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Suolan ja rasvan vaikutus keittomakkaran makuun : Kontaktigrillin käyttö jauhelihatuotteiden kypsennyksessä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00214752200
about
grillit
jauheliha
lihavalmisteet
makkarat
maku (aineen ominaisuudet)
rasvat
ruoanvalmistus
suolat
author
Vihervaara, Tero Eljas
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Suolan ja rasvan vaikutus keittomakkaran makuun : Kontaktigrillin käyttö jauhelihatuotteiden kypsennyksessä
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
2000 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Suolan ja rasvan vaikutus keittomakkaran makuun : Kontaktigrillin käyttö jauhelihatuotteiden kypsennyksessä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00214752200
datePublished
2000
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
682743
propertyID:
FI-MELINDA
value:
002147522
propertyID:
skl
value:
f20011277
isPartOf
EKT-sarja : Helsingin yliopisto
Fennica
name
Suolan ja rasvan vaikutus keittomakkaran makuun : Kontaktigrillin käyttö jauhelihatuotteiden kypsennyksessä
numberOfPages
75 lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD