National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Mikrobiperäiset proteiinien hajoamistuotteet lihassa : Heräteviljelmän vaikutus amiinipositiivisen maitohappobakteerin biogeenisten amiinien tuottoon kestomakkarassa
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00164000800
about
amiinit
aminohapot
liha
makkarat
author
Salminen, Maija
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Mikrobiperäiset proteiinien hajoamistuotteet lihassa : Heräteviljelmän vaikutus amiinipositiivisen maitohappobakteerin biogeenisten amiinien tuottoon kestomakkarassa
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1995 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Mikrobiperäiset proteiinien hajoamistuotteet lihassa : Heräteviljelmän vaikutus amiinipositiivisen maitohappobakteerin biogeenisten amiinien tuottoon kestomakkarassa
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00164000800
datePublished
1995
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
470202
propertyID:
FI-MELINDA
value:
001640008
propertyID:
skl
value:
f960600
isPartOf
EKT-series / University of Helsinki, Department of Food Chemistry and Technology
Fennica
name
Mikrobiperäiset proteiinien hajoamistuotteet lihassa : Heräteviljelmän vaikutus amiinipositiivisen maitohappobakteerin biogeenisten amiinien tuottoon kestomakkarassa
numberOfPages
86, [2] lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD