National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Sokeri-pektiinigeelien fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia paistonkestävissä hilloissa
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00124833700
about
hillot
sokeri
author
Pakkala, Salme
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Sokeri-pektiinigeelien fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia paistonkestävissä hilloissa
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1990 : Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
View this in Finna
Sokeri-pektiinigeelien fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia paistonkestävissä hilloissa
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00124833700
datePublished
1990
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
187361
propertyID:
FI-MELINDA
value:
001248337
propertyID:
skl
value:
f901185
isPartOf
Elintarvikekemia ja teknologia -sarja
Fennica
name
Sokeri-pektiinigeelien fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia paistonkestävissä hilloissa
numberOfPages
101, [22] lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
publisher
Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD