National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Keittomakkaran täyteaineet : Lihalajitelmien vedensidontakyky
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00093368100
about
liha
makkarat
täyteaineet
vesi
author
Pouttu, Petri
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Keittomakkaran täyteaineet : Lihalajitelmien vedensidontakyky
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
2001 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Keittomakkaran täyteaineet : Lihalajitelmien vedensidontakyky
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00093368100
datePublished
2001
description
kuvitettu
Tutkielman kirjallinen ja kokeellinen osa.
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
709109
propertyID:
FI-MELINDA
value:
000933681
propertyID:
skl
value:
f20020848
isPartOf
EKT-serien / Helsingfors universitet, institutionen för livsmedelsteknologi
Fennica
name
Keittomakkaran täyteaineet : Lihalajitelmien vedensidontakyky
numberOfPages
46, [16] lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD