National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Idée Crème bonjour : juustoisia herkkuja ruoanlaittoon ja leivontaan
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00074524100
about
juusto
ruoanvalmistus
ruokaohjeet
contributor
Rustari, Markku
Van den Bergh Foods
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Idée Crème bonjour : juustoisia herkkuja ruoanlaittoon ja leivontaan
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1993 : Van den Bergh Foods
View this in Finna
Idée Crème bonjour : juustoisia herkkuja ruoanlaittoon ja leivontaan
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00074524100
datePublished
1993
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
328133
propertyID:
FI-MELINDA
value:
000745241
propertyID:
skl
value:
f932085
isPartOf
Fennica
name
Idée Crème bonjour : juustoisia herkkuja ruoanlaittoon ja leivontaan
numberOfPages
93, [6] s.
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Lahti
organizer:
Van den Bergh Foods
publisher
Van den Bergh Foods
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD