National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Kuumennuskäsittelyjen vaikutus äidinmaidonkorvikkeiden aminohappokoostumukseen
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00071308400
about
aminohapot
korvikkeet
lämpökäsittely
äidinmaidonkorvikkeet
äidinmaito
author
Laurikko, Sari
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Kuumennuskäsittelyjen vaikutus äidinmaidonkorvikkeiden aminohappokoostumukseen
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1991 : Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
View this in Finna
Kuumennuskäsittelyjen vaikutus äidinmaidonkorvikkeiden aminohappokoostumukseen
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00071308400
datePublished
1991
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
257812
propertyID:
FI-MELINDA
value:
000713084
propertyID:
skl
value:
f920899
isPartOf
EKT-series / University of Helsinki, Department of Food Chemistry and Technology
Fennica
name
Kuumennuskäsittelyjen vaikutus äidinmaidonkorvikkeiden aminohappokoostumukseen
numberOfPages
107, [21] lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
publisher
Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD