National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Rasvan muutokset jauhelihavalmisteiden kypsennyksessä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00597370800
about
hapettuminen
jauheliha
kypsennys
lihavalmisteet
rasvahapot
säilyvyys
author
Tanayama, Tomi
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Rasvan muutokset jauhelihavalmisteiden kypsennyksessä
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
2006 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Rasvan muutokset jauhelihavalmisteiden kypsennyksessä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00597370800
datePublished
2006
description
kuvitettu
Terveelliset lihan kypsennysmenetelmät -tuotekehityshanke.
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
982240
propertyID:
FI-MELINDA
value:
005973708
propertyID:
skl
value:
f20112382
isPartOf
EKT-serie
Fennica
name
Rasvan muutokset jauhelihavalmisteiden kypsennyksessä
numberOfPages
59 lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD