National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Julkaisuja / EELA
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00223426700
contributor
Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
hasPart
Automatisoidun näytteenesikäsittelymenetelmän kehittäminen ja käyttöönotto okratoksiini A:n ja zearalenonin määrityksissä
Automatisoidun näytteenesikäsittelymenetelmän kehittäminen ja käyttöönotto okratoksiini A:n ja zearalenonin määrityksissä
Cattle and reindeer as possible sources of Escherichia coli O157 infection in humans
Cattle and reindeer as possible sources of Escherichia coli O157 infection in humans
Development of microbiological methods for the detection and identification of antimicrobial residues in meat
Development of microbiological methods for the detection and identification of antimicrobial residues in meat
Economic impacts of the Finnish salmonella control programme for broilers
EELAn nautatutkimusten näytteenotto-opas 2005
EELAn nautatutkimusten näytteenotto-opas 2005
Emerging fusarium-mycotoxins in Finland
Emerging fusarium-mycotoxins in Finland
Epidemiological aspects and improved differential diagnostics of porcine Brachyspira pilosicoli
Epidemiological aspects and improved differential diagnostics of porcine Brachyspira pilosicoli
FINRES-Vet 2002-2003 : Finnish veterinary antimicrobial resistance monitoring and consumption of antimicrobial agents
Fish pathogens Aeromonas salmonicida and Renibacterium salmoninarum : diagnostic and epidemiological aspects
Fish pathogens Aeromonas salmonicida and Renibacterium salmoninarum : diagnostic and epidemiological aspects
Kalaterveyspäivä 13.3.2003 : luentokokoelma = Fiskhälsodagen 13.3.2003 : föreläsningsserie
Kalaterveyspäivä 2006 : luentokokoelma = Fiskhälsodagen 2006 : föreläsningsserie
Kalaterveyspäivä 2006 : luentokokoelma = Fiskhälsodagen 2006 : föreläsningsserie
Kansalliset tarttuvien eläintautien seurantaohjelmat EELAssa
Kansalliset tarttuvien eläintautien seurantaohjelmat EELAssa
Kevytjuustojen laatuun vaikuttavat tekijät
Kevytjuustojen laatuun vaikuttavat tekijät
Klassisen sikaruton epideeminen taudinpurkaus Suomessa : kvantitatiivinen riskinarviointi
Klassisen sikaruton epideeminen taudinpurkaus Suomessa : kvantitatiivinen riskinarviointi
Kotimaiset kevytjuustot ja kuluttajan valinnat : loppuraportti
Kotimaisten juustojen laatututkimus : loppuraportti 12.3.2002
Norovirus elintarviketeollisuudessa : riskiprofiili
Norovirus elintarviketeollisuudessa : riskiprofiili
Paratuberkuloosiriski suomalaisessa emolehmätuotannossa ja eri toimenpiteiden vaikutus siihen
Riskinarviointi Echinococcus granulosus -loisesta Suomessa : Risk assessment on Echinococcus granulosus in Finland
Salmonella in broiler production in Finland : a quantitative risk assessment
Salmonella in egg production in Finland : a quantitative risk assessment
Salmonella in egg production in Finland : a quantitative risk assessment
Salmonella in pork production in Finland : a quantitative risk assessment
Study on trichothecenes, zearalenone and ochratoxin A in Finnish cereals : occurence and analytical techniques
Study on trichothecenes, zearalenone and ochratoxin A in Finnish cereals : occurence and analytical techniques
Suu- ja sorkkataudin leviäminen Suomessa : asiantuntija-arvio leviämisen laajuudesta ennen tartunnan havaitsemista kahdessa eri tapahtumaympäristössä
Suu- ja sorkkataudin leviäminen Suomessa : asiantuntija-arvio leviämisen laajuudesta ennen tartunnan havaitsemista kahdessa eri tapahtumaympäristössä
The BSE-risk associated with import of live cattle and meat and bone meal to Finland : a qualitative risk assessment = BSE-riski nautojen ja lihaluujauhon tuonnista Suomeen : kuvaileva riskinarviointi
The occurrence and prevention of the M74 syndrome, a thiamine deficiency disease in Baltic salmon
The occurrence and prevention of the M74 syndrome, a thiamine deficiency disease in Baltic salmon
Use of residue containing raw milk as feed : risk assessment on antimicrobial drug residues and hazard identification of pathogens
Yleiskuvaus kampylobakteerien aiheuttamasta riskistä
inLanguage
en
fi
isPartOf
Fennica
issn
1458-6878
name
EELA julkaisuja
EELA publications
EELA:n julkaisusarja / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
EELAn julkaisu / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
EELAn julkaisuja
EELAn julkaisuja / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
EELAn julkaisuja = EELA publications
EELAn julkaisusarja / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitoksen julkaisuja
Julkaisu / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
Julkaisuja / EELA
Julkaisuja / EELA = Publications
Publication / National Veterinary and Food Research Institute, Finland
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
sameAs
<https://issn.org/resource/issn/1458-6878>
Instances
2002/2006 : Eläinlääkintä- ja elintarvikelaitos
View this in Finna
EELAn julkaisuja
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00223426700
datePublished
2002-2006
2002/2006
description
Ceased publication
Kuvailun perusta: 2002, 4.
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
713799
propertyID:
FI-MELINDA
value:
002234267
propertyID:
skl
value:
fx713799
isPartOf
Fennica
issn
1458-6878
name
EELA julkaisuja
EELA:n julkaisusarja / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
EELAn julkaisu / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
EELAn julkaisuja
Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitoksen julkaisuja
Julkaisu / Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
Julkaisuja / EELA
Publication / National Veterinary and Food Research Institute, Finland
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Eläinlääkintä- ja elintarvikelaitos Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
publisher
Eläinlääkintä- ja elintarvikelaitos
Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos
sameAs
<https://issn.org/resource/issn/1458-6878>
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD