National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Makeuttajan, säilytyslämpötilan ja -ajan vaikutus jäätelön rakenneominaisuuksiin
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00220232400
about
aistinvarainen arviointi
jäätelö
sokeri
valmistus
author
Kuuva, Thessa
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Makeuttajan, säilytyslämpötilan ja -ajan vaikutus jäätelön rakenneominaisuuksiin
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
2001 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Makeuttajan, säilytyslämpötilan ja -ajan vaikutus jäätelön rakenneominaisuuksiin
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00220232400
datePublished
2001
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
691496
propertyID:
FI-MELINDA
value:
002202324
propertyID:
skl
value:
f20011322
isPartOf
EKT- sarja
Fennica
name
Makeuttajan, säilytyslämpötilan ja -ajan vaikutus jäätelön rakenneominaisuuksiin
numberOfPages
119 lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD