National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Kypsennysmenettelyn valinta lihan mureusominaisuuksien perusteella : Matalalämpökypsennys
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00164689000
about
liha
lämpötila
ruoanvalmistus
author
Makkonen, Pirjo
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Kypsennysmenettelyn valinta lihan mureusominaisuuksien perusteella : Matalalämpökypsennys
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1995 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Kypsennysmenettelyn valinta lihan mureusominaisuuksien perusteella : Matalalämpökypsennys
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00164689000
datePublished
1995
description
kuvitettu
Tutkimuksen kokeellinen osa on luottamuksellinen 31.12.1998 asti.
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
677963
propertyID:
FI-MELINDA
value:
001646890
propertyID:
skl
value:
f20011077
isPartOf
ETK-sarja
Fennica
name
Kypsennysmenettelyn valinta lihan mureusominaisuuksien perusteella : Matalalämpökypsennys
numberOfPages
109, [2] lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD