National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Veden aktiivisuuden vaikutus snack-tuotteen fysikaaliseen tilaan ja rapeuteen
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00152880800
about
aistinvarainen arviointi
laatu
perunavalmisteet
pikaruoat
author
Roininen, Marja-Katariina
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Veden aktiivisuuden vaikutus snack-tuotteen fysikaaliseen tilaan ja rapeuteen
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1994 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Veden aktiivisuuden vaikutus snack-tuotteen fysikaaliseen tilaan ja rapeuteen
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00152880800
datePublished
1994
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
407717
propertyID:
FI-MELINDA
value:
001528808
propertyID:
skl
value:
f950383
isPartOf
Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia
Fennica
name
Veden aktiivisuuden vaikutus snack-tuotteen fysikaaliseen tilaan ja rapeuteen
numberOfPages
100 lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD