National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Aromi elintarvikkeiden laadun mittana : täydennyskoulutuskurssi : Turun yliopisto 27.-28.4.1988
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00065643000
about
aromi
elintarvikevalvonta
elintarvikkeet
laatu
lainsäädäntö
lisäaineet
maku (aineen ominaisuudet)
mausteet
contributor
Kallio, Heikki
Turun elintarviketutkijain seura
Turun yliopisto. Elintarvikekemian laboratorio
inLanguage
en
fi
isPartOf
Fennica
name
Aromi elintarvikkeiden laadun mittana : täydennyskoulutuskurssi : Turun yliopisto 27.-28.4.1988
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1988 : Turun yliopisto
View this in Finna
Aromi elintarvikkeiden laadun mittana : täydennyskoulutuskurssi : Turun yliopisto 27.-28.4.1988
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00065643000
datePublished
1988
description
kuvitettu
Osa tekstistä englanniksi.
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
114933
propertyID:
FI-MELINDA
value:
000656430
propertyID:
skl
value:
fx114933
isbn
9518801150
isPartOf
Fennica
name
Aromi elintarvikkeiden laadun mittana : täydennyskoulutuskurssi : Turun yliopisto 27.-28.4.1988
numberOfPages
[2], VII, [1], 149, [1] s.
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Turku
organizer:
Turun yliopisto
publisher
Turun yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD