Tietopaketti työterveyshuollolle ─ Marjojen ja hedelmien tuotanto
Elstob, Tea; Heikkilä, Anna-Maija; Mattila, Tiina; Ovaska, Ulla; Serenius, Marjo; Tuure, Veli-Matti; Vänninen, Irene (2020)
Elstob, Tea
Heikkilä, Anna-Maija
Mattila, Tiina
Ovaska, Ulla
Serenius, Marjo
Tuure, Veli-Matti
Vänninen, Irene
Julkaisusarja
Luke Tietokortti
Sivut
2 s.
Luonnonvarakeskus
2020
© Luonnonvarakeskus
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20201210100167
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20201210100167
Tiivistelmä
Tuotantomäärien perusteella tärkeimmät avomaalla viljeltävät marjakasvit ovat mansikka, herukat, vadelma, pensasmustikka, karviainen, tyrni ja marja-aronia. Marjojen vuotuinen kokonaistuotanto oli vuonna 2019 noin 21 milj. kg. Omena muodosti pääosan noin 8 milj. kg:n hedelmäsadosta.
Collections
- Julkaisut [85632]