Lämmin tattaripuuro ei jätä ketään kylmäksi
Mäki, Maarit; Rantamäki, Pirjo; Ketoja, Elise; Tupasela, Tuomo; Keskitalo, Marjo; Lapveteläinen, Anja (2007)
Mäki, Maarit
Rantamäki, Pirjo
Ketoja, Elise
Tupasela, Tuomo
Keskitalo, Marjo
Lapveteläinen, Anja
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
64
Numero
1(19.3.2007)
Sivut
19
Maaseudun Tulevaisuus
2007
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015522
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015522
Tiivistelmä
Tattarilla on oma tyypillinen makunsa, joka toisia miellyttää aivan erityisesti ja toisia ei lainkaan. Toisaalta tattarin makua ja muita aistittavia ominaisuuksia on vaikea kuvata sanallisesti. MTT:ssä kehitettiin aistinvarainen profiili, jonka avulla voidaan mitata tattarilajikkeiden välisiä haju-, maku-, ulkonäkö- ja rakenne-eroja.
Collections
- Julkaisut [85649]