Getmjölk : ett bra alternativ till komjölk?
Aspèe, Isabel (2017)
Aspèe, Isabel
Yrkeshögskolan Novia
2017
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201705219253
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201705219253
Tiivistelmä
Vuohenmaito on todella tavallinen ja käytetty tuote mm. Lounais- Aasiassa, mutta miksi ei täällä? Sanotaan, että vuohenmaito on terveellisempää kuin lehmänmaito. Voiko tämä johtua siitä, että ihmiset eivät vain yksinkertaisesti tiedä tarpeeksi vuohenmaidosta? Onko sitä ehkä vaikeata saada? Vai onko vain niin että emme ole valmiita tai edes halua kokeilla jotakin uutta?
Tässä opinnäytetyössä syvennyn vuohen- ja lehmänmaitoon, sekä niiden ravintoarvoeroihin. Lopussa käyn läpi tuloksia, eli näiden kahden maidon välisiä eroja.
Opinnäytetyön tarkoitus on antaa tietoa vuohenmaidosta ja nostaa esiin, että vuohenmaito olisi ehkä parempi vaihtoehto meille ihmisille kuin lehmänmaito. Tässä työssä olen käyttänyt vain tutkimuskirjallisuutta.
Tässä opinnäytetyössä syvennyn vuohen- ja lehmänmaitoon, sekä niiden ravintoarvoeroihin. Lopussa käyn läpi tuloksia, eli näiden kahden maidon välisiä eroja.
Opinnäytetyön tarkoitus on antaa tietoa vuohenmaidosta ja nostaa esiin, että vuohenmaito olisi ehkä parempi vaihtoehto meille ihmisille kuin lehmänmaito. Tässä työssä olen käyttänyt vain tutkimuskirjallisuutta.