Laatuleipurin reseptit henkilöstölle
Metatiedot
Nimeke: Laatuleipurin reseptit henkilöstölle
Tekijä: Hedemäki Inkeri
Aihe, asiasanat: Oulun seudun ammattikorkeakoulu, ammattikorkeakoulut, laatu, laatujärjestelmät, kehittäminen, laatukäsikirjat, laadunvarmistus, suunnittelu, seuranta, arviointi, dokumentointi, auditointi
Tiivistelmä: Laatuleipurin oppaaseen on koottu Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) henkilöstön näkökulmasta laadunvarmistustyön oleelliset asiat. Oppaassa esitellään muun muassa Oamkin ydin- ja tukiprosessit, laadunvarmistustyön organisointi sekä henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien vaikutusmahdollisuudet toiminnan kehittämisessä. Lisäksi oppaassa on lyhyet kuvaukset Oamkissa käytössä olevista henkilöstöintra Heimosta, opiskelijaintra Oivasta ja alumni-intra Aimosta. Opas toimii henkilöstön laadunvarmistustyön työkaluna ja lisäksi sitä käytetään muun muassa uusien henkilöiden perehdyttämisessä.
Julkaisija: Oulun seudun ammattikorkeakoulu
Aikamääre: Julkaistu 2011-12-21
Pysyvä osoite: http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-078-7
Kieli: suomi
Sivumäärä: 40
Laajuus: 2 Mt
ISBN: 978-951-597-078-7
Suhde: http://urn.fi/URN:ISSN:1798-2022, ePooki - Oulun seudun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut
Oikeudet: Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Näin viittaat tähän julkaisuun
Hedemäki, I. 2011. Laatuleipurin reseptit henkilöstölle. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 12. Hakupäivä 24.4.2024. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-078-7.
Laadukas työ on Oulun seudun ammattikorkeakoulun toiminnan tavoite ja kaikkien yhteinen asia. Laatujärjestelmässämme toimii Laatuleipuri, jonka resepteillä leivotaan laatuleipää eli tehdään arkityötä. Laatuleipuri tarjoilee nyt reseptinsä henkilöstölle reseptikirjan välityksellä.