Consumption of differently processed milk products in infancy and early childhood and the risk of islet autoimmunity
Koivusaari, Katariina; Peltonen, Jaakko; Nevalainen, Jaakko; Knip, Mikael; Alatossava, Tapani; Veijola, Riitta; Virtanen, Suvi M; Syrjälä, Essi; Niinistö, Sari; Takkinen, Hanna-Mari; Ahonen, Suvi; Åkerlund, Mari; Korhonen, Tuuli E; Toppari, Jorma; Ilonen, Jorma (2020)
Avaa tiedosto
Lataukset:
Koivusaari, Katariina
Peltonen, Jaakko
Nevalainen, Jaakko
Knip, Mikael
Alatossava, Tapani
Veijola, Riitta
Virtanen, Suvi M
Syrjälä, Essi
Niinistö, Sari
Takkinen, Hanna-Mari
Ahonen, Suvi
Åkerlund, Mari
Korhonen, Tuuli E
Toppari, Jorma
Ilonen, Jorma
2020
BRITISH JOURNAL OF NUTRITION
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:tuni-202101291787
https://urn.fi/URN:NBN:fi:tuni-202101291787
Kuvaus
Peer reviewed
Kokoelmat
- TUNICRIS-julkaisut [16983]