Modulointi : kodin ruokapalvelut kotityöpalvelun ammattitutkinnossa
Honkanen, Päivi (2008-05-28)
Honkanen, Päivi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK University of Applied Sciences
2008-05-28
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa
henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jamk-1220598282-0
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jamk-1220598282-0
Tiivistelmä
Tämän kehittämishankkeen tarkoituksena oli moduloida kotityöpalvelun ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen kodin ruokapalvelut – tutkinnon osa. Työn toimeksiantaja oli Ylä- Savon ammattiopiston aikuiskoulutus Iisalmessa. Moduloinnin tarkoituksena oli jakaa kodin ruokapalvelut – osio eri pituisiin määriteltyihin opintokokonaisuuksiin ja näin selkiyttää opintokokonaisuuksien rajaamista. Tarkasti rajatut kokonaisuudet mahdollistavat ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen osallistujalle opinnoissaan valinnanvapauden henkilökohtaisten tarpeidensa ja kiinnostuksensa mukaan. Työn teoriaosuudessa selvitetään moduloinnin määritelmää, kotityöpalvelun ammattitutkinnon näyttötutkinnon perusteita ja näyttö- ja arviointijärjestelmää. Työssä kerrotaan myös moduloinnin suorittamisesta ja perusteista sekä esitellään valmiit moduloinnin tuotekortit eli moduulit.