National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Uusia makuja Kiinasta : 100 uusinta uutta 2000-luvun fuusioruokareseptiä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00524452200
about
keittokirjat
Kiina
ruoanvalmistus
ruokaohjeet
author
Huang, Ching-He
contributor
Kangasniemi, Katja
Whitaker, Kate
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Uusia makuja Kiinasta : 100 uusinta uutta 2000-luvun fuusioruokareseptiä
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
translationOfWork
China modern
Instances
2008 : Perhemediat
View this in Finna
Uusia makuja Kiinasta : 100 uusinta uutta 2000-luvun fuusioruokareseptiä
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00524452200
datePublished
2008
description
kuvitettu
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
889376
propertyID:
FI-MELINDA
value:
005244522
propertyID:
skl
value:
fx889376
isbn
9789522101693
isPartOf
Fennica
name
Uusia makuja Kiinasta : 100 uusinta uutta 2000-luvun fuusioruokareseptiä
numberOfPages
159 s.
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Perhemediat
publisher
Perhemediat
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD