National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Rakeistoon lisätyn juoksuttimen vaikutus juustojen kypsymiseen
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00077442800
author
Peltola, Erkki
contributor
Antila, Matti
Antila, Matti, (1)
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Rakeistoon lisätyn juoksuttimen vaikutus juustojen kypsymiseen
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
1950 : Valtion maitotalouskoelaitos
View this in Finna
Rakeistoon lisätyn juoksuttimen vaikutus juustojen kypsymiseen
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00077442800
datePublished
1950
description
Erip.: Karjantuote; 1950, 2.
With an English summary
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
377829
propertyID:
FI-MELINDA
value:
000774428
propertyID:
skl
value:
f541534
isPartOf
Fennica
Valtion maitotalouskoelaitoksen tiedonantoja
name
Rakeistoon lisätyn juoksuttimen vaikutus juustojen kypsymiseen
numberOfPages
7 s.
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Valtion maitotalouskoelaitos
publisher
Valtion maitotalouskoelaitos
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD