EKT

contributor
hasPart
inLanguage
  • en
  • fi
  • sv
isPartOf
issn
  • 0355-1180
  • 0355-1880
  • 1355-1180
  • ISSN 0355-118
name
  • [EKT-sarja]
  • EFT-sarja
  • EKT
  • EKT -sarja
  • EKT- sarja
  • EKT-Sarja
  • EKT-sarja
  • EKT-sarja / Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
  • EKT-sarja / Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos
  • EKT-sarja : Helsingin yliopisto
  • EKT-serie
  • EKT-serien / Helsingfors universitet, institutionen för livsmedelsteknologi
  • EKT-series
  • EKT-series / University of Helsinki, Department of Food Chemistry and Technology
  • Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia
  • Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia -sarja
  • Elintarvikekemia ja teknologia -sarja
  • ETK-sarja
P60049
sameAs

Instances

EKT-sarja

description
  • Julkaistu joitakin sarjan osia myös verkossa
isPartOf
issn
  • 0335-1180
  • 0355-1180
  • 0355-1880
  • 03555-1180
  • 355-1180
name
  • EKT-sarja
sameAs

EKT

datePublished
  • 1973-
  • 1973/..
description
  • Currently published
  • Julkaisija: Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos,1992-2010 ; Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, 2011-
  • Koko vaihtelee.
  • Kuvailun perusta: 306.
  • Sarjan vastuullinen julkaisija on 1992- : Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos.
  • Sarjassa ilmestyy 1992 alkaen myös soveltavan kemian ja mikrobiologian sekä taloustieteen laitoksissa tehtyjä tutkimuksia.
  • Toisinaan julkaisijoina myös: Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos sekä taloustieteen laitos 1992-
identifier
  • propertyID: FI-FENNI value: 171693
  • propertyID: FI-MELINDA value: 000674831
  • propertyID: skl value: fx171693
isPartOf
issn
  • 0335-1180
  • 0355-1180
  • 0355-1880
  • 03555-1180
  • 355-1180
name
  • EKT
  • EKT-sarja
  • EKT-serien / Helsingfors universitet, institutionen för livsmedelsteknologi
  • EKT-series / University of Helsinki, Department of Food Chemistry and Technology
  • Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia
  • Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia -sarja
  • Elintarvikekemia ja teknologia -sarja
P60048
P60050
publication
  • location: Helsinki organizer: Helsingin yliopisto
publisher
sameAs

Download this resource as RDF: