Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti

about
author
inLanguage
  • fi
isPartOf
name
  • Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti
  • Vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti
P60049

Instances

Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti

description
  • Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-68090-1-4 (PDF)
isPartOf
name
  • Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti

Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti

datePublished
  • 2014
description
  • kuvitettu
identifier
  • propertyID: FI-FENNI value: 1044128
  • propertyID: FI-MELINDA value: 006553847
isbn
  • 9789526809007
isPartOf
name
  • Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti
  • Vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti
numberOfPages
  • 73 s.
P60048
P60050
publication
  • location: Lahti organizer: Edutaru Oy
publisher
  • Edutaru Oy

Download this resource as RDF: