Paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella

about
author
contributor
inLanguage
  • fi
isPartOf
name
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
  • Paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella
  • Ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
P60049

Instances

Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa

description
  • Myös verkkoaineistona ISBN 978-951-96368-6-3 (PDF)
isPartOf
name
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa

Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa

description
  • Julkaistu myös painettuna 978-951-96368-5-6 (nid.)
isPartOf
name
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa

Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa

bookFormat
isPartOf
name
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
url

Paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella

datePublished
  • 2010
description
  • Elintarvikealan viestintä- ja koordinaatiohanke ELVI.
  • kuvitettu, karttoja
identifier
  • propertyID: FI-FENNI value: 960054
  • propertyID: FI-MELINDA value: 005842216
  • propertyID: FI-MELINDA value: 006491137
  • propertyID: skl value: fx960054
isbn
  • 9789519636856
isPartOf
name
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
  • Paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella
  • Ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
numberOfPages
  • 51 sivua
P60048
P60050
publication
  • location: Suonenjoki organizer: Sisä-Savon seutuyhtymä
publisher

Ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa

bookFormat
datePublished
  • 2010
description
  • Elintarvikealan viestintä- ja koordinaatiohanke ELVI.
  • Nimeke PDF-nimiönäytöstä.
identifier
  • propertyID: FI-FENNI value: 953431
  • propertyID: FI-MELINDA value: 005993190
  • propertyID: skl value: fx953431
isbn
  • 9789519636863
isPartOf
name
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä : paikallisen ruoan käytön ja siihen liittyvän päätöksentekoprosessin analysointia julkisen sektorin ammattikeittiöissä Suonenjoella, Kiuruvedellä, Kuopiossa sekä Juankoskella : ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
  • Ruokatuotantosektorin aluetaloudellinen hyöty Pohjois-Savossa
numberOfPages
  • 1 PDF-tiedosto (29 s.)
P60048
P60050
publication
  • location: Suonenjoki organizer: Sisä-Savon seutuyhtymä
publisher
url

Download this resource as RDF: