I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu
I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu