I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen

about
author
inLanguage
  • fi
isPartOf
name
  • I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
  • Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
  • Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu
P60049

Instances

I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen

datePublished
  • 1997
description
  • kuvitettu
identifier
  • propertyID: FI-FENNI value: 911810
  • propertyID: FI-MELINDA value: 005651062
  • propertyID: skl value: f20090507
isPartOf
name
  • I osa: Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu. II osa: Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
  • Lihatyypin, leikkaustavan, pH-tason, raakakypsytysajan ja ruhon varastointiajan vaikutus sähköstimuloidun naudanlihan mureutumiseen ja mikrobiologiseen säilyvyyteen
  • Naudanlihan mureuttamismenetelmät ja mekanismit, joihin mureutuminen perustuu
numberOfPages
  • 92 lehteä
P60048
P60050
publication
  • location: Helsinki organizer: Helsingin yliopisto
publisher

Download this resource as RDF: