National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00475721200
about
elintarviketeollisuus
esikäsittely
hiiva
jauhot
leipomoteollisuus
leipomotuotteet
leipä
leseet
maitohappobakteerit
maku (aineen ominaisuudet)
mikrobit
rakenne
säilyvyys
vehnä
author
Katina, Kati
inLanguage
en
isPartOf
Fennica
name
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
-
-
2005 : Helsingin yliopisto, e-book
2005 : Valtion teknillinen tutkimuskeskus
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00657146201
description
Myös painettuna (ISBN 951-38-6649-1)
isPartOf
Aalto yliopiston taideteollisen korkeakoulun julkaisusarja. B, ISSN
Fennica
name
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00475721201
description
Julkaistu myös verkkoaineistona
isPartOf
Aalto yliopiston taideteollisen korkeakoulun julkaisusarja. B, ISSN
Fennica
name
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
View this in Finna
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00657146200
bookFormat
<http://schema.org/EBook>
datePublished
2005
description
Kuvailun perusta: Nimeke nimiönäytöstä.
Tekstiä
Tiivistelmäosa. - University of Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry, Department of Food Technology
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
802595
propertyID:
FI-MELINDA
value:
006571462
propertyID:
skl
value:
fx802595
isbn
9513866505
isPartOf
Aalto yliopiston taideteollisen korkeakoulun julkaisusarja. B, ISSN
Fennica
name
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1018>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1003>
publication
location:
Espoo Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto VTT (tutkimuskeskus)
publisher
Helsingin yliopisto
VTT (tutkimuskeskus)
url
<http://ethesis.helsinki.fi/julkaisut/maa/elint/vk/katina/>
View this in Finna
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00475721200
datePublished
2005
description
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
kuvitettu
Summary and 5 excerpts
Tiivistelmä ja 5 erip.
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
802927
propertyID:
FI-MELINDA
value:
004757212
propertyID:
skl
value:
fx802927
isbn
9513866491
9513866505
isPartOf
Aalto yliopiston taideteollisen korkeakoulun julkaisusarja. B, ISSN
Fennica
name
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
numberOfPages
92, [76] sivu
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Espoo
organizer:
Valtion teknillinen tutkimuskeskus
publisher
Valtion teknillinen tutkimuskeskus
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD