National Library of Finland
Open Data and Linked Data Service
Search works, persons, organizations and subjects:
Mittarien kehittäminen aistikokemusten periytyvyydelle
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:W00245899400
about
aistimukset
aistinvarainen arviointi
fenotyyppi
maku (aineen ominaisuudet)
makuaisti
periytyvyys
author
Kuumola, Johanna
inLanguage
fi
isPartOf
Fennica
name
Mittarien kehittäminen aistikokemusten periytyvyydelle
P60049
<http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020>
Instances
2008 : Helsingin yliopisto
View this in Finna
Mittarien kehittäminen aistikokemusten periytyvyydelle
URI:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:bib:me:I00245899400
datePublished
2008
description
kuvitettu
Ruokamieltymysten ja -orientaatioiden sekä kemiallisten aistien geneettinen tausta -hanke.
identifier
propertyID:
FI-FENNI
value:
882302
propertyID:
FI-MELINDA
value:
002458994
propertyID:
skl
value:
f20080543
isPartOf
Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia -sarja
Fennica
name
Mittarien kehittäminen aistikokemusten periytyvyydelle
numberOfPages
145 lehteä
P60048
<http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049>
P60050
<http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007>
publication
location:
Helsinki
organizer:
Helsingin yliopisto
publisher
Helsingin yliopisto
Download this resource as RDF:
Turtle
RDF/XML
N-Triples
JSON-LD