Kerman lämpökäsittelyn vaikutus kirnupiimän rasvapitoisuuteen kesävoin valmistuksessa

author
contributor
inLanguage
  • fi
isPartOf
name
  • Kerman lämpökäsittelyn vaikutus kirnupiimän rasvapitoisuuteen kesävoin valmistuksessa
P60049

Instances

Kerman lämpökäsittelyn vaikutus kirnupiimän rasvapitoisuuteen kesävoin valmistuksessa

datePublished
  • 1957
description
  • Erip.: Karjantuote ; 1957, 21.
identifier
  • propertyID: FI-FENNI value: 343797
  • propertyID: FI-MELINDA value: 000754547
  • propertyID: skl value: f564358
isPartOf
name
  • Kerman lämpökäsittelyn vaikutus kirnupiimän rasvapitoisuuteen kesävoin valmistuksessa
numberOfPages
  • [2 s.], s. 685-688, [2] s.
P60048
P60050
publication
  • location: Jokioinen organizer: Valtion maitotalouskoelaitos
publisher

Download this resource as RDF: