Hyvään ravitsemuslaatuun ja ruokahävikin hallintaan toivotaan ohjausta
Rantakari, Niina; Palosaari, Jenni; Raninen, Kaisa; Nissinen, Kaija; Leinonen, Suvi-Tuulia (2022)
Rantakari, Niina
Palosaari, Jenni
Raninen, Kaisa
Nissinen, Kaija
Leinonen, Suvi-Tuulia
Ympäristökustannus Oy
2022
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022062248475
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022062248475
Tiivistelmä
Ruoantarjoilupaikat odottavat elintarvikevalvonnalta neuvontaa. Ruokahävikki ja ravitsemuslaatu nähdään laajoina teemoina, joiden pitkäjänteiseen kehittämiseen valvontaviranomaiselta toivotaan tietoa, tukea ja käytännön neuvoja. Ruokahävikin vähentämiseen ja ravitsemuslaadun parantamiseen tähtäävää elintarvikevalvonnan ja ruoantarjoilupaikkojen yhteistyön toimintamallia on pilotoitu Oivallista ruokaa -hankkeen ensimmäisessä pilotissa.