Hiivaseikkailua oluelle
Lehtinen, Anikó (2020)
Lehtinen, Anikó
Olutposti Media
2020
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2020112492823
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2020112492823
Tiivistelmä
Olutta voi tehdä myös viinihiivalla tai kokeilla muitakin hiivatyyppejä. Useat oluentekijät ovatkin käyttäneet nyt mielikuvitustaan ja lähteneet seikkailemaan oluthiivojen ulkopuolelle, viini- ja siiderihiivapuolelle.
Oluen määritelmä on laajentunut koko ajan ja meillä on oluita, jotka eivät sokkona maistu oluelta ollenkaan, johtuen sekä hiivasta että olueen lisätyistä raaka-aineista, kuten vaikka erilaisista hedelmistä ja marjoista. Samalla oluen määritelmä on laajentunut käsittämään hyvinkin monimuotoisia ja monimakuisia oluita.
Oluen määritelmä on laajentunut koko ajan ja meillä on oluita, jotka eivät sokkona maistu oluelta ollenkaan, johtuen sekä hiivasta että olueen lisätyistä raaka-aineista, kuten vaikka erilaisista hedelmistä ja marjoista. Samalla oluen määritelmä on laajentunut käsittämään hyvinkin monimuotoisia ja monimakuisia oluita.