Ympäristövaikutukset kuluttajan lounaslautasella
Kurppa, Sirpa; Katajajuuri, Juha-Matti; Saarinen, Merja; Usva, Kirsi; Grönroos, Juha; Nissinen, Ari; Mäenpää, Ilmo; Mäkelä, Johanna; Viinisalo, Mirja (2009)
Kurppa, Sirpa
Katajajuuri, Juha-Matti
Saarinen, Merja
Usva, Kirsi
Grönroos, Juha
Nissinen, Ari
Mäenpää, Ilmo
Mäkelä, Johanna
Viinisalo, Mirja
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
66
Numero
2(1.6.2009)
Sivut
6
Maaseudun tulevaisuus
2009
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015759
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015759
Tiivistelmä
Elintarvikeketjun ympäristövaikutukset syntyvät suurelta osin raaka-aineiden tuotannossa. Niinpä ruokavalinnat ovat tärkeitä ympäristön kannalta. Ympäristövaikutusten hallinta tulisikin pikaisesti ottaa yhteiseksi tavoitteeksi ruoan kulutuksessa ja tuotannossa.
Collections
- Julkaisut [85609]