Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille
Lehto, Marja; Mäki, Maarit; Kuisma, Risto; Kymäläinen, Hanna-Riitta (2015)
Lehto, Marja
Mäki, Maarit
Kuisma, Risto
Kymäläinen, Hanna-Riitta
Julkaisusarja
Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus
Numero
10/2015
Sivut
129 p
Luonnonvarakeskus (Luke)
2015
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-326-009-2
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-326-009-2
Tiivistelmä
Hyvän käytännön ohje on tarkoitettu sellaisenaan syötäviä tuorekasviksia (tuoreet juurekset, vihannekset, hedelmät) jalostaville yrityksille apuvälineeksi ehkäistäessä ja ratkaistaessa ongelmia, joita toimija voi kohdata noudattaessaan lainsäädännön vaatimuksia. Ohjeen on tarkoitus auttaa yrityksiä hallitsemaan toimintansa riskejä ja osoittamaan asetettujen vaatimusten täyttymisen. Ohjeen tarkoitus on erityisesti opastaa yrityksiä lainsäädännön soveltamisessa. Ohjeen käyttö on yrityksille vapaaehtoista
Collections
- Julkaisut [85599]